Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Бажаєте замовити ремонт квартир та будинків в Одесі?

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(098) 154 79 75 або (093) 721 08 69

Безкоштовний
замір
Досвідчені
майстри
Складання
кошторису
Вигідні
ціни

Яка натяжна стеля найкраща?

Для облаштування стелі в квартирі та в будинку часто використовується натяжна стеля – ціна за м2 у Києві з роботою дозволяє зробити все за вигідною вартістю і в найкоротші терміни. Широкий вибір матеріалів та варіантів конструкції дає можливість використовувати їх у будь-якому стилі інтер'єру та для будь-якого приміщення.

Давайте розглянемо, яка натяжна стеля найкраща і які переваги мають глянцева, матова і сатинова стеля…

Глянцева стеля

Глянцева стеля

Найпоширенішим для сучасних стилів інтер'єру є глянцева стеля, яка чудово виглядає на кухні, у ванній, на балконі та в інших кімнатах.

Плюси глянцевої натяжної стелі:

  • сучасний зовнішній вигляд. Глянцева поверхня натяжної стелі чудово виглядає в квартирах із сучасним стилем інтер'єру. Широкий вибір кольорів та варіантів конструкції дозволяє повною мірою вирішити питання з облаштуванням стелі;
  • дзеркальний ефект. Для приміщень з низьким рівнем стелі глянцеве полотно зі своїм дзеркальним ефектом дозволяє візуально підняти цей рівень, завдяки чому кімната стає просторішою.

Матова стеля

Матова стеля

Ще одним популярним варіантом, коли замовляється ремонт квартир під ключ, є монтаж матової стелі, яку візуально практично не відрізнити від вже звичних стель з гіпсокартону.

Плюси матової натяжної стелі:

  • класичний зовнішній вигляд. Завдяки візуальній схожості з гіпсокартонними стелями матові натяжні стелі часто використовуються у випадках, коли ремонт квартири виконується в класичному стилі інтер'єру;
  • практичність. На матовій поверхні пил та невеликі забруднення менш помітні, ніж на яскравому глянці, тому чистити їх ви буде значно рідше.

Сатинова стеля

Сатинова стеля

Для тих, кому глянець здається занадто яскравим, а матове полотно – нудним, сатинові натяжні стелі підійдуть найкраще, тому що їх якість та вартість повною мірою влаштують вас та дизайнера.

Плюси сатинової натяжної стелі:

  • компромісне рішення. Відсутність яскравих відблисків на полотні, яке ближче до матового варіанту сприяло тому, що стелі сатинові стали користуватися широким попитом;
  • універсальність. Встановити сатинову натяжну стелю можна на кухні, на балконі, у ванній або іншій кімнаті, наприклад, в спальні або в дитячій. Вона добре вписуються в будь-який стиль інтер'єру.
Бажаєте детальніше дізнатися про вартість ремонту квартир в Одесі?
Зателефонуйте нам
або
замовте зворотний дзвінок